Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Би Би Си Кейбъл” работи по отстраняването на пораженията

Поради сериозни поражения върху системите на EVN, в следствие на падналия пороен дъжд и гръмотевична буря, придружени с градушка, сериозно са повредени и системите за трафик на интернет и кабелна телевизия на „Би Би Си Кейбъл”. В резултат на това от вечерта на 4-ти май без достъп до интернет или кабелна телевизия са значителни райони от Казанлък.
Заради изключително тежката ситуация целият технически състав на „Би Би Си Кейбъл” работи по отстраняването на пораженията, довели до авариите през целия днешен ден, но въпреки това и към момента без интернет или кабелна телевизия остават определени райони от Казанлък.

Спецификата на работата по отстраняването на авариите е такава, че не позволява да се работи в тъмната част на деня за елиминиране на пораженията върху мрежата, в резултата на което техническите дейности ще продължат и сутрин на 6-ти май, до окончателното отстраняване на проблемите в засегнатите райони „Би Би Си Кейбъл” се отнася с разбиране към обструкциите и сигналите на всеки един абонат, като поднася и своите извинения за причиненото неудобство и дискомфорт, независимо от неподлежащите на контрол и прогноза причини, довели до това.

От управата на „Би Би Си Кейбъл”

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 20.02.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.58495 BGN (up) 1 GBP = 2.2183 BGN (up) 1 CHF = 1.69527 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците: