Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кандидат-евродепутати от ГЕРБ направиха първа копка на спортно игрище в Казанлък

Платена публикация

Кандидат-евродепутатите от ГЕРБ Ева Паунова и Ангел Филипов направиха първа копка на Комбинирано спортно игрище за волейбол и баскетбол в Казанлък.

Игрището е финансирано от ПП ГЕРБ и се намира южно от стадион „Севтополис“, до площадката за „Стрийт фитнес“, която също бе финансирана и открита през 2011 година от ПП ГЕРБ. И двете спортни съоръжения са по инициатива на МГЕРБ-Казанлък.

plugins/content/imagesresizecache/aacc407f94248bce6272bda6c57adb9b.jpeg

В изказването си Ева Паунова бе категорична, че който не е идвал в Казанлък, все едно не е идвал в България.  „Казанлък трябва да бъде популяризиран в Европа  с всичките си културно-исторически блага,  затова и през 2012 година по инициатива на евродепутата от ГЕРБ Илиана Иванова за „Долината на розите и Тракийските царе“ беше представен филм в Европарламента. Свидетел съм, как тогава хората се заинтригуваха от Фестивала на Розата и останалите символи на  Казанлък и региона. Време е да поканим чуждестранни  евродепутати да ги посетят! Време е да покажем Казанлък с всичките му блага пред Европа.“, заяви петата в евролистата на ГЕРБ Паунова.

Тя подчерта още, че Тунелът под Шипка е ключов проект за региона и ще се осъществи при следващ мандат на ГЕРБ. „Докато сегашното правителство на БСП, ДПС и Атака наказва община Казанлък, с финансови корекции по европроекти, в размер на милиони, ГЕРБ продължава да строи и да инвестира в града и региона. Отборът на евродепутатите от ГЕРБ,  начело с Томислав Дончев са професионалисти и тяхната работа ще спомогне за реализацията на проекта за Тунел под Шипка, защото България няма време за губене.“, добави още кандидат-евродепутатът Ева Паунова.


Да гласуваме на 25 май, за да не оставяме Европейската съдба на България на случайността, призова в речта си кандидат-евродепутатът от ГЕРБ Ангел Филипов.

Всички присъстващи, сред които депутатът от ПГ на ГЕРБ Аксения Тилева и републиканският рекордьор при мъжете в дисциплината хвърляне на копие  Кольо Нешев, пожелаха успех на ПП ГЕРБ и на нейните кандидати за Европейския парламент, като се присъединиха към мотото България Няма Време За Губене и споделиха, че единствено победа на евроизборите ще върне България към Европейското й развитие.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

снимки: 02.05.2014 - Кандидат-евродепутати от ГЕРБ направиха първа копка на спортно игрище в Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 26.04.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.79549 BGN (down) 1 GBP = 2.30361 BGN (up) 1 CHF = 1.8051 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"