Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ЖЕНИ ГЕРБ и тази година подариха великденски пакети


Общинската структура на ЖЕНИ ГЕРБ в Казанлък  раздадоха над 35 великденски пакета на социално слаби хора и на многодетни майки. Пакетите включваха по 30 яйца, 2 вида великденски курабийки и козунаци.
Тази инициатива се провежда по традиция, всяка година преди големия Християнски празник – Възкресение Христово.

От ЖЕНИ ГЕРБ коментираха, че и за бъдеще ще продължават да  правят тези предпразнични подаръци, защото по този начин помагат и на социално слабите хора и на смелите майки, взели решението да са многодетни, и на децата, които ще имат възможността да се насладят на традиционната Великденска трапеза. Дамите от ГЕРБ допълниха, че винаги са били  състрадателни и социално ангажирани с проблемите на хората.

„Това, което правите е благородно! На мен ще ми е от голяма полза, ще зарадвам децата си с неща, които не мога да си позволя да закупя. Благодарна съм на жените в ГЕРБ, за вниманието и за това, че подариха празник на масата на семейството ми.”, заяви пред медиите, по време на акцията Светла, която е майка на три деца, но за жалост две от тях са с увреждания.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

 

> ПОЛИТИКА

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 11.12.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.65805 BGN (down) 1 GBP = 2.21624 BGN (down) 1 CHF = 1.67466 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ЕКСКУРЗИИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> Новини от ГЕРБ >>> ФК" Розова долина"