Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Най-голямата мартеница пред „Би Би Си Кейбъл”Най-големите и красиви мартеници в Казанлък ще украсят пространството пред Клиентския център на „Би Би Си Кейбъл” в Казанлък, на 1-ви март.
Красивите червено-бели и пъстри усукани наричания за здраве и берекет ще са дело на деца от детските градини и ясли в града, отзовали се на фирмената инициатива за „Най-голяма мартеница”. Със съдействието на общинската фирма „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата” мартениците, всяка дълга повече от 50 сантиметра  ще  украсят дърветата пред Клиентския център на „Би Би Си Кейбъл” на бул. „23 Пехотен Шипченски полк” № 11.

Най-голямата от тях ще получи специалния приз на фирмата, а всички останали ще донесат на своите майстори грамоти, материали и пособия, нужни за заниманията по творческа работа. На красивите и оригинални  мартеници, създадени от децата на Казанлък, в продължение на няколко дни ще могат да се радват всички жители и гости на града, които преминават по булевард „23 Пехотен Шипченски полк”.

След това уникалните мартеници ще станат част от пролетната украса на Клиентския център.

Добре дошли сте да споделим заедно радостта от сръчните ръце и красиви очи на нашите деца!

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Програма:


Почистване на велоалеята за - Овощник

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Търси на пазара:

от 22.03.2019


Автобусно разписание:Виж