Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


Областният управител подкрепя дейността на сдружение „Самаряни”

Областният управител Йордан Николов прие представители на сдружение „Самаряни”, които го запознаха с дейността и проблемите на Областния център по приемна грижа и на кризисния център „Самарянска къща”.

продължава>

 

Гьоков: Има шанс за реализация на младежите

74 човека получиха своите дипломи за завършено чуждоезиково обучение - английски език по Проект "Шанс за реализация на младежите в България". Проектът се финансира от Европейския социален фонд по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

продължава>

 

Избраха жена за ПР на полигон "Змейово"

Станимира Вълканова Данева е одобрена за ПР на полигон "Змейово". Данева бе подкрепена с пълно единодушие от членовете на работната група, която изслуша 15-те кандидати за поста. Критериите, по които бяха оценявани желаещите бяха:познаване на проблематиката, образование, професионална под...

продължава>

   

УНИЦЕФ стартира национална кампания за приемна грижа


«Всяко дете иска семейство»

Вчера бе даден официален старт на национална кампания за приемна грижа „Всяко дете иска семейство” на УНИЦЕФ България. На пресконференцията присъстваха представители на водещите институции, които работят за закрила на правата на децата. Сред тях бяха: Тотю Младен...

продължава>

 

Седем мъже и осем жени в надпревара за ПР на полигон "Змейово"

Седем мъже и осем жени ще спорят за щатната бройка ПР на полигон „Змейово". Близо половината от желаещите са икономисти, трима са инженери, а двама - педагози.

продължава>