Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


Епидемията от морбили в Старозагорска област продължава

Епидемията от морбили в Старозагорска област продължава. През месец януари са починали две от заразените бебета - на 3 месеца от село Николаево и на 4  месеца от село Ветрен.

продължава>

 

Сдружение „Самаряни” домакин по време на финална конференция по проект „Челиндж”

Финална конференция по проект „Челиндж” ще се проведе на 10,11 и 12 март 2010 г., в конферентната зала на Областна администрация - Пловдив. На втория ден от конференцията /11 март 2010, четвъртък/ Димо Димов, мениджър „Стратегическо планиране и развитие” към Сдружение „Самаряни”, ще бъде домаки...

продължава>

 

Факелно шествие в Стара Загора


Една младежка инициатива възникнала в чест на 130 годишнината от Освобождението на България от Османско иго през 2008 г. и инициирана от активистите на Младежки общински съвет – Стара Загора е на път да се превърне в традиция.

продължава>

   

За магистрала "Тракия" ще бъдат наемани работници и специалисти предимно от област Стара Загора


Областният управител на Стара Загора Йордан Николов и инж. Иван Христов, директор „Административна дейност и управление на персонала” в „Трейс Груп Холд” АД, обсъдиха възможностите да бъдат наемани местни работници в изграждането на магистрала "Тракия".

продължава>

 

Откриха Фестивала на маскарадните игри в Стара Загора

С пищно шествие по бул.  "Цар Симеон Велики" започна в Стара Загора XI-ят Фестивал на маскарадните игри. В игрите взеха участие 24 състава, което е рекорден брой за изданията на фестивала.

продължава>