Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


Според Радослав Христов цените на хляба се контролират от няколко големи фирми

Реколтата тази година е значително по-добра от миналата. Очаква се средният добив спрямо 2009 да е с около 20-30 килограма по- висок и да достигне 330, 340 килограма, информира председателят на Асоциацията на зърнопроизводителите Радослав Христов.

продължава>

 

11 случая на марсилска треска в Старозагорско

През изминалия месец има леко увеличение на заболелите от лаймска болест и марсилска треска, отчитат от Регионалната здравна инспекция.

продължава>

 

Деца създадоха нова концепция за българското образование

Своеобразна диагноза и концепция за българското образовани създадоха възпитаниците на преподавателката Теодора Атанасова, в края на първата си учебна година в частна езикова школа в Казанлък. Документът, оформен и като мултимедия се нарича „Образованието през моите очи" и на пръв поглед пред...

продължава>

   

Директорът на РИОКОЗ с препоръки за доклада по ОВОС

Директорът на Регионалната здравна инспекция в Стара Загора доктор Елена Канева се е запознала с доклада по ОВОС относно бъдещото депо край Ракитница и е дала своето експертно становище.

продължава>

 

В Стара Загора беше открит първият в страната млекомат

Стара Загора е първият град в България, който се снабди с млекомат. Той е монтиран на централния старозагорски пазар и ще снабдява желаещите с пастьоризирано мляко от сутрин до вечер на цена 1 лев за литър.

продължава>