Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


Хек фест на Аязмото


Поредният хек фест в Стара Загора привлече състезатели от цялата страна. В съботния ден премериха сили отбори от Варна, Бургас, София, Пловдив, Чирпан, Казанлък, Перник, Велико Търново, Горна Оряховица, Карнобат и Стара Загора. За втория етап на турнира се класираха отбори от Стара Загора, Пер...

продължава>

 

30 нови случая на детско насилие

През първите 4 месеца на 2010 година отделът за „Закрила на детето" към дирекция „Социално подпомагане" в Стара Загора е работил по 30 нови случая на насилие.В повечето от случаите насилието е извършено в семейството, обикновено от съжител на майката.

продължава>

 

Ресурсен център – Стара Загора организира детски празник

Ресурсен център за подпомагане на интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности-Стара Загора организира празник по случй 1 юни - деня на детето.

продължава>

   

Учени изследват замърсяването на въздуха, водата и почвата в Старозагорско

Взетите проби от почвите,водите и праховите частици показват,че в Старозагорски регион има замърсяване на въздуха, в някои случаи дори над нормите. Едно от местата, където са регистрирани превишенията е община Чирпан.

продължава>

 

Старозагорски просветни дейци наградени с отличието „Неофит Рилски”

Девет просветни дейци от Старозагорска област са наградени с почетното отличие „Неофит Рилски" на министъра на образованието, младежта и науката.

продължава>