Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


В Стара Загора беше открит първият в страната млекомат

Стара Загора е първият град в България, който се снабди с млекомат. Той е монтиран на централния старозагорски пазар и ще снабдява желаещите с пастьоризирано мляко от сутрин до вечер на цена 1 лев за литър.

продължава>

 

Иво Димов: Ще поканя д-р Наков в здравната комисия


Критериите за първо ниво на компетентност, на което промените в законовата уредба за лечебните заведения поставят общинските болници няма да бъдат прилагани механично, коментира за "Дарик" депутатът от управляващата партия ГЕРБ Иво Димов.

продължава>

 

Проф. Танчев се срещна с представителите на град Юеян


Петък /4 юни/ кметът на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев се срещна с делегация от китайския град Юеян, провинция Хунан, която пристигна по негова покана на приятелско посещение в Стара Загора.

продължава>

   

Среща с патриарха на световния алпинизъм Курт Димбергер (Австрия) в Стара Загора


На 3 юни (четвъртък) 2010 г. в 19:00 часа, зала първи етаж на РБ ”Захарий Княжески” се организира  среща с патриарха на световния алпинизъм Курт Димбергер (Австрия) и публична лекция на тема:

продължава>

 

Още помощ за "Берое"

Днес кметът на Община Стара Загора получи още един официален отговор на писмото, изпратено до над 100 старозагорски фирми, с апел за помощ към футболния клуб "Берое".

продължава>