Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


Проект „Община Стара Загора – за по-добро административно обслужване чрез Електронното правителство


„Имаме амбицията Стара Загора да стане най-доброто място за предоставяне на електронни услуги, а Община Стара Загора да бъде пилотна община в реализацията на подобен проект” – каза днес на пресконференция Николина Горова, секретар на Общината и ръководител на Проект „Община Стара Загора – за по...

продължава>

 

Над Стара Загора се наблюдава явлението „зимен смог”


През последните дни поради неблагоприятните метеорологични условия (безветрие и наличие на трайни температурни инверсии) на територията на град Стара Загора се наблюдава явлението „зимен смог”.

продължава>

 

Пуснаха под гаранция шефовете на комплекса в Павел баня

Старозагорският Окръжен съд пусна под гаранция от по 5 хиляди лева директора на Оздравителния балнеолечебен комплекс в Павел баня - 56 годишният Никола Иванов Колев и на управителката на стола и ресторанта към комплекса- 47 годишната Нели Петрова Гезенчова.

продължава>

   

Винен фест в Стара Загора

На 17 ноември от 17 ч. в Стара Загора ще бъде открит Винен фест, който ще продължи до 10 януари. Луксозната шатра ще бъде разположена на площ от 300 кв.м, на пресечката на бул. „Цар Симеон Велики” и ул. „Гладстон”. Откриването ще бъде поверено на Ути Бъчваров и ще бъде съпроводено от шествие, к...

продължава>

 

Съдът остави в ареста шефовете на комплекса в Павел баня

Районният съв в Казанлък постанови постоянна мярка за неотклонение „ задържане под стража" на  директора на Оздравителния балнеолечебен комплекс в Павел баня - 56 годишният Никола Иванов Колев и на управителката на стола и ресторанта към комплекса- 47 годишната Нели Петрова Гезенчова.

продължава>