Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


Седем мъже и осем жени в надпревара за ПР на полигон "Змейово"

Седем мъже и осем жени ще спорят за щатната бройка ПР на полигон „Змейово". Близо половината от желаещите са икономисти, трима са инженери, а двама - педагози.

продължава>

 

Вино от Коларово за мача на века


Специално бутиково вино, посветено на предстоящия в София двубой между световните шампиони по шахмат - Виванатан Ананд и Веселин  Топалов приготвя  новосъздадена  винарска изба в в село Коларово, Харманлийско.

продължава>

 

Липсата на пари, време и специалисти са сред основните проблеми на селските кметове

През 2014 година изтича крайният срок за осъществяване на изискванията по директивата за градските отпадъчни води. „Крайната дата за изпълнение наближава и кметовете на селата в старозагорска община започнаха да търсят начини за постигане на нужния стандарт", каза пред Дарик Диана Искрева ...

продължава>

   

„ТЕЦ Марица Изток 2” ЕАД – съучредител на Национално сдружение по безопасност на труда


„Национално сдружение за здравословни и безопасни условия на труд” бе учредено на 26 март в София от 33 физически и юридически лица, сред които бе и най-голямата електроцентрала в България „ТЕЦ Марица Изток 2” ЕАД.

продължава>

 

Сдружение “Самаряни” с нов проект за деца с увреждания


Проектът “Внучето на баба“ ще се изпълнява от Сдружение „Самаряни”. Самите дейности ще се случват в двата дома за деца и младежи с умствена изостаналост в селата Петрово и Сладък кладенец. Там са настанени деца с нарушения в развитието, вариращи в различна степен. Предвижда се инициативата да ...

продължава>