Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


В Стара Загора има неотложен център, в който лични лекари обслужват пациенти

Приветствам идеята лекари на нощни дежурства да сменят личните лекари, каза пред Дарик председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари д-р Георги Бакоев.

продължава>

 

Тука има, тука нема...коледни добавки


Тука има-тука нема. Тази хазартна игра, позната най-вече на старозагорската автогара, се играе от известно време на гърба на българските пенсионери.

продължава>

 

Изложба битова живопис в Художествената галерия Стара Загора


С експозицията "Битовият жанр в живописта от края на 19 и първите три десетилетия на 20 век" градските художествени галерии на Стара Загора и Казанлък слагат началото на цикъл от изложби под наслов "Художествени явления в българското изобразително изкуство".Първата проява е посветена на воде...

   

Между 10 и 20 лева е цената на живата елха в старозагорските разсадници


Регионалната дирекция по горите ще дари 100 живи коледни елхи на социалните домове,институциите и медиите в Стара Загора по повод наближаващите Коледни и Новогодишни празници.Това обяви в интервю за Дарик директорът инж.Петър Заяков.

продължава>

 

НАП Стара Загора преизпълни годишния план за приходите от ДДС


Офисът на НАП в Стара Загора преизпълни годишният план за приходи от данък върху добавената стойност. Приходите от него възлизат на 19 443 250  лв. и са 105 % от заложеното по план.

продължава>