Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Пресс от Щаба за защита на населението при зимни условия

Във връзка със усложнената пътна обстановка в следствие на падналите обилни снеговалежи вчера (02.01.2008)  на територията на община Казанлък се проведе заседание на Щаба за защита на населението при зимни условия.

продължава>

 

Село Ясеново и град Шипка остават откъснати от Казанлък

"Село Ясеново и град Шипка остават откъснати от Казанлък", съобщи Христо Нешев, главен инспектор в "Гражданска защита" в града.

продължава>

 

175 души на Бузлуджа са откъснати от Казанлък и другите населени места

175 души, между които и гръцки граждани, почиващите в хижите и хотелите на връх Бузлуджа, са откъснати от Казанлък и другите населени места, съобщи Христо Нешев – главен инспектор “Гражданска защита”.

продължава>

   

Отворени за движение са затворените тази сутрин общински пътища в Казанлъшко

Затворените за движение тази сутрин пътища между населените места в община Казанлък вече са отворени, съобщи за радио “Фокус”-Велико Търново дежурният в “Гражданска защита” в града по получена информация от организатор “Пътно управление”.

продължава>

 

55 наказани заради отсъствия от училище

55 ученика от община Казанлък няма да получат полагащите им се детски добавки за месец ноември, заарди огромен брой отсъствия от училище. Това съобщиха от дирекция "Социално подпомагане" в града. Съгласно нови промени в Правилника за социалното подпомагане, в сила от началото на новата година, п...