Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Лиляна Павлова: Време е за тунел под Шипка


След като правителството на БСП-ДПС-АТАКА изключи, като приоритет тунела под Шипка, при съставяне на правителство от ПП ГЕРБ, водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за старозагорски регион Лиляна Павлова, заяви че се заема със задачата, проектът за тунела да бъде завършен.

„Няма да обещаваме много, само това, което наистина можем да направим. Ще ви обещая три неща и ще направя всичко по силите ми, те да станат реалност.
На първо място –  да завършим проекта за тунел под Шипка. Каквото и да ви кажа за неговите ползи, сигурна съм ще ми посочите поне още три отгоре. Дайте ни шанса, и ние ще го направим. Но без вас не можем!

 

На второ място – ще работим за оздравяване на ТЕЦ "Марица Изток 2", Мини „Марица Изток” и след това ще търсим възможности за изграждане на нови мощности. Да влеем свежа кръв, за да затупти още по-силно енергийното сърце на България! И тук не можем без вас!

На трето място – центърът на Вселената е тук и ние ще направим всичко възможно светът да научи за това! Ще работим за утвърждаването на Казанлък и целия старозагорския регион като привлекателна туристическа дестинация с акцент върху културно-историческото наследство.

Вие носите кръвта и духът на царете, славили Българи през вековете и светът трябва да ни уважава. И отново няма да стане без вас.

Не можем да гледаме напред, без ясно да заявим, че само за една година задраскахме последните 15. Всеки ден до 5 октомври е възможност да направим равносметка искаме ли промяна или ни устройва нова съмнителна коалиция да задоволява собствените си нужди  за сметка на децата ни.

Време е да кажем СТОП! СТОП на фасадната демокрация и задкулисието! СТОП на бедността и отчаянието! Време е да се отърсим от прахта и да се изправим. Да погледнем проблемите такива, каквито са наистина и намерим правилната рецепта за тяхното решаване. Време е повече от всякога да сме единни и наистина да желаем да продължим напред. Време е пътищата да се използват за бизнес и за пътувания, а не за бързо напускане на България. Време е правосъдието да носи справедливост за всеки един от нас!  Време е отново да спечелим доверието и възвърнем авторитета си пред нашето европейско семейство и пред света.

Това е възможно и ние от ПП ГЕРБ знаем как да го направим. Написахме програма, която ви обещавам, че още от първия ни ден на управление ще започнем да я прилагаме такава, каквато ще я познавате.

Искаме вашата подкрепа за бъдещето на България.

ВРЕМЕ Е! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ!“, това каза Лиляна Павлова по време на откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ за Област Стара Загора.
В залата на Операта бяха представени и 22-мата кандидат-депутати от листата на ГЕРБ, сред който бяха и Нено Влайков под номер три и Аксения Тилева под номер десет.

/Цялата предизборна програма на ПП ГЕРБ можете да намерите на сайта – www.gerb.bg/

Пресцентър на ПП ГЕРБ - Казанлък